Офіційний сайт народного депутата України Валерія Дубіля

Новини гуманітарної політики

Валерій Дубіль вітає з Благовіщенням

  • 07 квітня 2017
  • 448

У надвічній раді Святої Тройці, коли ще не був створений всесвіт, Бог поклав Сину Божому спасти людей від гріха і смерті.

Благовіщення було виявленням цієї таїни. Сутність таїни полягає у тому, що Син Божий стає Сином Діви. І ця подія – початок нашого спасіння.

Благовіщення – це радісна, блага вістка. Перше слово привітання Архангела Гавриїла було – «Радуйся». І свято Благовіщення є перш за все свято тихої, небесної радості. Радості з приводу примирення з Богом і поверненої на землю благодаті. Разом з тим, Благовіщення є свято торжества смирення, чистоти і ціломудрості, свято непорушної віри у всемогутність Божу і безмежної Любові Бога до людства.

На Благовіщення ми приходимо до храму, щоб у молитвах дякувати Богу за Його незбагненне милосердя до нас грішних.

Пресвята преблагословенна Богородице! Просвіти наші серця та наповни їх милосердям і любов’ю до Бога, щоб ми дякували Тобі і підносили свої серця та молитви до Господа.

Направ наші помисли до єдиної Правди та Любові - до Небесного Творця. І своїми молитвами випроси у Нього прощення наших провин, бо їх не злічити. Щоб наші душі зігрівалися теплом Божої любові та прославляли Його навіки.

«Богородиця, Діво, радуйся…» Радіймо й ми! З Благовіщенням!

 

Чернігівські дошкільнята відчули себе справжніми фотомоделями

  • 14 березня 2017
  • 475

Близько 400 чернігівських дошкільнят відчули себе справжніми фотомоделями в рамках акції «Дитяча усмішка – найбільша радість батьків».

Акцію ініціював народний депутат з фракції «Батьківщина» Валерій Дубіль.

З лютого малеча працювала з професійним фотографом, а вже потім їхні родини отримували якісні фотокалендарі.

Великою радістю для дітей стала і сама фотосесія. Під час неї дівчата вигадували пози та милувалися собою.

За словами професійного фотографа Ігоря Лімана, фото виходять дуже щирі.  Адже дітям подобається процес зйомки. У своїй же роботі він вважає головним позитивний настрій та порозуміння з дітьми:

«Бути просто позитивним і трішечки терпіння, це ж, все-таки, діти. До них треба ставитися з розумінням на їхньому рівні, тобто трішечки як би включати дитинство в собі», - поділився Ігор Ліман.

Депутат Чернігівської міської ради з фракції «Батьківщина» Іван Бакшун розповів: їхня команда втішається тим, що акція подарувала справжні позитивні емоції багатьом родинам.

«Ми разом з нашою командою обійшли всі дитячі садочки, запросили до нас прийти і зробити таку чудову фотосесію. Ми дуже ретельно підходили до цієї програми, обрали професійних фотографів, друкуємо на якісному твердому  матеріалі і в кінці ми бачимо, що ця програма приносить задоволення, батьки всі виходять радісні», - зазначив Іван Бакшун.

 

За матеріалами val.ua

Валерій Дубіль вітає з початком Великого посту

  • 27 лютого 2017
  • 570

У наш будинок прийшов Великий піст. Він вчить нас очищуватися не лише через утримання в їжі, а у першу чергу через покаяння, смирення і молитву. Нехай Господь дарує вам міцне здоров’я, витримку у цей і наступний час.

Чернігівська обласна партійна організація «Батьківщина» вітає Валерія Дубіля з днем народження

  • 26 вересня 2016
  • 1269

Шановний Валерію Олександровичу!

Колектив Чернігівської обласної партійної організації «Батьківщина» вітає Вас з днем народження!
Бажаємо Вам творчого натхнення, здійснення всіх Ваших задумів і мрій, щоб не вичерпалася Ваша віра в щедрість людської душі, щоб Вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисним людям!
Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Нехай Вас завжди оточують тільки доброзичливі люди, переповнюють яскраві емоції і геніальні ідеї.

Вітаємо Валерія Дубіля з днем народження

Привітання Валерія Дубіля з Днем Чернігова та визволення міста від нацистських загарбників

  • 21 вересня 2016
  • 1127

Від щирого серця вітаю Вас з Днем нашого древнього міста!

Сьогодні ми відзначаємо славетне свято. Славетне, бо в цей день Чернігів став вільним від нацистського лиха. Тисячі мужніх воїнів захищали свою Батьківщину так само, як нині її захищають на сході мужні воїни України. Ціною власного життя, здоров’я, вони відвоювали рідні землі.

З кожним роком ветеранів Другої світової війни стає все менше. Ми – останні, хто зможе з ними поспілкуватись, дізнатись про ті далекі буремні часи, підтримати. Тому, я звертаюся до вас, любі чернігівці: ніколи не забувайте про їхній подвиг, опікуйтеся нашими захисниками, спілкуйтеся з ними, допомагайте. Адже з такими українцями майбутнє нашої країни беззаперечно буде світлим і квітучим.

 Миру та розвитку нашому місту, а Вам, рідні чернігівці, – багатства у вірі, мудрості та любові.

Архів новин розділу
<< < лист. 2017 > >>
пн. вт. ср. чт. пт. сб. нд.
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Новини інших розділів
Четвер, 23 листопада 2017
Влада за місяць до проведення виборів спробувала їх сфальсифікувати. Про це повідомив народний депутат України з фракції «Батьківщина», голова…
Інтерв’ю